Bättre och bättre..

image32   image33
 
Woohoo, snart tillbaka i den gamla formen, märks tydligt när jag själv märker att jag vill börja shoppa igen ;-)

Har fått nya Bon´a Parte katalogen och där var det ovanligt mycket fint, såg idag när jag stog och hängde tvätt att en av mina absoluta favorittröjor (som jag köpt på Tradera för jättelänge sen) kommer just från Bon´a Parte.
Bilderna är på två av mina favoriter,
blusen eller skjortan kostar 169:-, finns i färgerna mint, vitt och gult. Finns i storlek 36 till 52. Vill gärna ha en i varje färg.
Klännningen (jaa, jag vet... jag och mina klänningar..) kostar 499:- och finns i storlek 36 till 46. Roligt tyg och min absoluta favorit - omlottsskärningen!

Ikväll ska jag på middag ("räkfrossa") med familjen, ska vara där om två timmar så jag måste hoppa in i duschen nu och sen kanske bestämma vad jag ska ha på mig.. ingen rast, ingen ro. Får se om jag kanske knäpper lite kort på outfiten tills ikväll som ni får se senare.


Ciao!

Tillbaka efter ett rent h*lvete.

I´m back!
Tänkte jag måste förklara varför jag varit försvunnen, kom hem i fredags efter att ha legat på sjukhus i nästan 3 veckor, anledningen vill jag hellst hålla för mig själv, men jag mår bra nu iallafall. Orkar inte sitta framför datorn så långa stunder än, men snart ska uppdateringarna vara  tillbaka som förut igen. Håll ut girls! ;-)


Ciao.