Inköp..

image30

Idag har jag vare ute och shoppat upp lite lön jag fick igår.. Har varit på jakt efter ett par vårskor ett bra tag nu, men inte hittat nått på DinSko och dom andra butikerna som finns i närheten, idag gick jag in på InterSport och kollade istället och hittade dom här som jag genast föll för, mycket för att dom är så fruktansvärt sköna!
Beiga och bruna Adidas, kostade 750:-





image31


Hittade äntligen nå sjyssta badkläder, faktiskt bara av en slump då dom hängde bakom massa pyttesmå ljusrosa bikinisar (sånna som jag igentligen skulle vilja ha, men inte har kropp för). Linnet har en riktigt bra innerbehå som håller behagen på plats och tillochmed gjorde så man fick lite klyfta =)
Kommer från Lindex, linnet kostade 199:- och bikinibyxorna 129:- Båda i Generous serien.

Köpte även en ny underlagskräm och ett Lee Stafford torr shampo.
Det var allt från mig, nu ska jag åka och jobba!

Ciao!

Byxor.

image29


Nyss hemkommen från jobbet där det känns som att jag har uppehållit mig hela helgen.. Idag ska jag bara slappa imorgon blir det optikern/stan och på onsdag ska jag nog åka och sätta sprätt på lite av min lön som jag får imorgon.

Har hittat två par byxor från Ellos som jag funderar på.. ett par
bruna i twill (finns även i beige och vitt). Har inte ett par bruna byxor av nån anledning och det passar till mycket i min garderob som är ljusgult och turkost. Finns i storlek 38 till 56 och kostar 249:-
Det andra paret är raka med pressveck (dom på bilden) och finns i färgerna stålblå, ljusbeige, grå, marin och svart. Storlekarna beror på vilken färg det är, men dom varierar mellan 34 och 54. Kostar mellan 249:- och 299:- beroende på storlek.
Jag skulle verkligen vilja ha ett par gråa, men såklart var dom slutsålda i min storlek, suck.


Ciao!

Sommarlängtan..

image28

Idag har jag haft sån hemsk längtan efter sommaren, satt utefter en vindstilla vägg i solen mitt på dan och blundade, det vart så varmt att jag vart tvungen att ta av mej jackan och jag riktigt kände hur underbart det vore med sommar!
Har tittat på
den här toppen nu ett par gånger och funderat på om jag ska skicka efter den här till sommaren, tycker den är väldigt söt och väldigt sommrig.
Den finns hos Tailissime i färgena vit, indigo och aqua och i storlek 42/44, 46/48, 50/52, 54/56 och 58 och kostar 189:-

Nu ska jag krypa ner i soffan för jag har en sprängande huvudvärk.
Ciao!


Beslutsångest..

..image27

Imorgon ska jag skicka in en beställning till Cellbes, brukar inte hitta så mycket i deras katalog men mormor min skulle skicka efter från dom så jag satte mig ner och letade nått jag kunde skicka efter jag också. Man ska ju passa på när man slipper betala frakten och kan betala till mormor, som har konto på Cellbes, lite senare utan att det gör nått.
Jaja, hittade iallafall den här
klänningen, som jag genast fastnade för. Den finns i storlek 34/36, 38/40, 42/44, 46/48, 50/52, 54/56, 58/60 och kostar mellan 198:- och 209:- beroende på storlek.
Nu till problemet.. jag har ingen aning om i vilken färg jag ska beställa den, finns i svart, blå, korall och khakigrön(bilden). Just nu lutar det åt en grön, men... hmm, jag vet inte!
Vad tycker du jag ska beställa för färg?

Ciao!

Jacka.

image26

Jag har hittat en jacka från Ellos som jag verkligen skulle vilja ha till vår/sommarjacka, tyvärr finns den bara kvar i vitt (fanns i jeans förut också) och jag skulle tro att jag nog kommer lyckas skita ner den på 5 minuter, det är juh det som är synd med vitt, men jag funderar på att köpa den iallafall.. Kostar just nu 299:- istället för 399:- och finns i storlek 42 till 58.. klart värt en funderare!


Ciao!


6 finfina koftor!

image25

Jäklarns va många dagar det va sen jag bloggade, har varit lite småkrasslig hela veckan, men jobbat som en tok iallafall, sorry.. ska skärpa mig!
Koftor är en väldigt bra sak att ha.. både på vintern och på sommaren, jag har själv alldeles för få och det brukar inte stå högst upp på köpelistan heller av nån anledning, kollar hellre efter ett par sjyssta jeans än en fin kofta.. Men som sagt, det är bra att ha!


Ciao!

Vill ha..

image24

..den här jättefina klänningen från Halens! Finns i storlek 36 till 52 och kostar 349:- Den finns både i turkost och brunt, först var jag helt inne på en turkos, men med lite eftertanke har jag kommit på att jag nog passar bättre i den bruna, fast det är ju rysligt fint med turkost på sommaren när man blivit riktigt brunbränd.. hmm, måste nog fundera lite till.

Ciao!

5 REA-plagg från Halens!

image23


Halens har lite rea nu på vissa plagg, har hittat 5 plagg jag skulle kunna tänka mej att ha på..

  • Top i lång modell med hundtandstryck, finns i storlek 36/38, 40/42, 44/46 och 48/50. Kostar nu 127:- istället från 149:- Jag har fallit för den i vitt/guld!
  • Top med virkad spets, finns i storlek 34/36, 38/40, 42/44, 46/48 och 50/52. Kostar nu 99:- istället för 150:- Skulle både vilja ha den Roströda och den Mörkbruna, tyävrr är den vita slut i min storlek.
  • Olivgrön romantisk volangklänning, finns i storlek 36 till 52. Kostar nu 149:- istället för 249:-
  • Blus/Skjorta med kontrastfärgat bälte, finns i storlek 36 till 52 och kostar nu 174:- istället för 249:- Superfin, vill ha en i varje färg, bältet i midjan gör hela skillanden!
  • Kavaj, finns i storlek 36 till 52. Kostar 189:- istället för 349:- Personligen tycker jag den i Aubergine/Rosa är finast!

Nu ska jag krypa ner i soffan under en mysig filt, hoppas ni har en bra Lördagkväll!
Ciao!

Klänning på rea.

image22

Har hittat en
trikåklänning från Josefssons som jag genast fastnade för, jag brukar inte vara den som gillar blommigt, men den här var faktiskt ganska söt.
Finns i storlek 34/36, 38/40, 42/44, 46/48, 50/52 och 54/56.
Kostar just nu bara 199:- istället för 329:-


Ciao!

Ljusa sommartoppar.

image21


Just nu har jag nån sorts överväldigande längtan efter sommaren.. tänk att få ta på sig korta shorts, fina kjolar och tunna tröjor.. utan dubbla strumpbyxor under och tjockaste vinterjackan över.
Toppar i vitt eller natur är en personlig favorit på sommaren, gärna med brunbrända armar och nånting färgglatt eller ljusa jeans på underkroppen!


Ciao!


Nytt från Torrid,

187431-20187431-19


I´m so sorry att jag inte bloggat på hela helgen, med i förrgår försökte jag flera gånger, men det gick inte, verkar som att det inte bara var mej det krånglade sig för. Igår höll jag på och målade hela dan så då blev det bara inte av..

Idag såg jag att det kommit in lite nytt från
Torrid, bland annat två fina klänningar. Den vita med blommönstret på finns i storlek 40 till 54 och den blåa tubklänningen likaså.
Superfina klänningar med helt rätt längd på för mig, synd bara att dom är dyra.. 68 dollar styck.

Nu ska jag ta med en promenad i det fina vädret.


Ciao!