Snygga skor..

image91image92image93 
Hittat
snygga skor från Ellos, kostar 399:- och finns upp till storlek 41. Kan inte bestämma mig om vilken färg jag tycker är snyggast, skulle hellst vilja ha ett par i varje färg.

Skor som dom här med kilklack tycker jag är absolut skönast att gå i... Har typ bara två par höga skor, använder dom inte så ofta eftersom jag är ganska lång ändå, men ibland är det bra att ha.


Ciao!  ♥

Tunika..

image90

Suuupersöt blårandig tunika, finns upp till storlek 50/52 och kostar 199:-


Ciao! ♥

Vardagsrummet klart!

Äntligen har jag målat klart, såhär blev det!
  

  



Håller på och letar ett par shorts till sommaren, hellst ett par riktigt korta så benen kan bli så bruna det bara går!
image89


Dom här finns tyvärr bara upp till storlek 52 men kostar bara 99:- och finns i färgerna Sand, Mörk Khakigrön, Svart och Mullvadsbrun. Tycker om uppviket på benen och knytbältet!

Ciao! ♥

Kappa..

Har lunchpaus i målandet, är snart klar nu.. sen ska de städas innan vi ska flytta in möblerna ikväll. Det blir så himla bra!

image84


Den här söta A-linje formade kappan kommer från Ellos, finns upp till storlek 60 och kostar 399:- i alla storlekar. Finns i färgerna Sand, Silvergrå, Svart och Röd. Tyckte den var riktigt söt, älskar sånadär stooora knappar!

Ciao! ♥


Vårväder och målning..

Förlåt för att det blivit så lite bloggat den senaste veckan men solen skiner och jag håller på och målar om här hemma så jag har inte så mycket tid över..
image83
                   
       
Den här söta tunikan kommer från Ellos, finns upp till storlek 58/60 och kostar 299:- i alla storlekar. Tunikan, svarta leggings, ballerinaskor och ett par sjyssta solbrillor i sommar skulle nog sitta som en dröm.

Nu ska jag fortsätta måla igen, kanske ni får se sen hur det blev =)

Ciao! ♥

Kofta..

Koftor är typ hur bra som hellst att ha, har igentligen alldeles för få.

image82

Den här (med huva) kommer från Ulla Popken, kostar (bara!) 149:-, finns upp till storlek 58/60 och i 3 färger (Melon, sky och khaki).
Jag skulle hellst vilja ha en melon eller kansk en sky. Antagligen skulle jag nog byta knappar i den om jag skulle få för mig att beställa en, tyckte inte knapparna som satt på den va så fina, har ett gäng vita snäckskalsknappar hemma som säkert skulle vara finare..

Ciao! ♥

Länge letat efter..

..ett par roliga och snygga strumpbyxor, nu har jag hittat dom!

image81

Dom här finingarna kommer från Ulla Popken, kostar 149:- och finns upp till storlek 52/54. Lovley!

Ciao! ♥

Hämtat tankinilinnet...

...och det passar perfekt! Okej, de sitter faktiskt lite löst runt magen, men hellre det än att det sitter som ett korvskinn. Ska knäppa kort sen, men hade inge batteri i kameran just nu.

Fast det blev nog inge Paradisbadet för mig i helgen. Älsklingen berättade att han inte ville åka.. -Varför? undrade jag. Efter mycket om och men fick jag fram att han inte ville åka för att han inte ville visa sig i badbyxor bland folk.. stackarn. Inte så ofta man (iallafall inte jag) tänker på att killar kan ha lika mycket komplex över sin vikt och utseende som vi tjejer.

Ciao! ♥

Söt sommarklänning..

image80

Supersöt klänning, kommer från BON´A PARTE, finns upp till storlek 52 och kostar (tyvärr) 579:-
Synd att den är så dyr, den skulle ha varit fin på tex. midsommarafton med en vit lätt kofta över..

Ciao! ♥

Snabbt skickat..

..från Ellos sida. Mitt tankinilinne kom igårkväll, ska hämta den idag. Först ska jag hämta mormor och dra på Birsta, jag har nästan inga blommor hemma längre så hon kanske skulle sponsra mig med några =) Lycko mig!

Får se om jag kommer hem med något annat också, som jag igentligen inte skulle ha (för det är jag faktiskt expert på)..


Ciao! ♥

Sugen..

..på att beställa hem lite grejjer från Taillissime, men jag har redan köpt lite grejjer den här månaden så jag får nog hålla mig.

image78
Den här fina prickiga tunikan kostar 229:- och finns upp till storlek 62/64. Den finns även enfärgad i blått, vitt och rosa. Kan se mig själv i den här till sommaren med ett par vita leggings till.



För alla som inte vet det har jag en stor kärlek till enkla tröjor, basplagg alltså.
image79
Den här uppfyller alla mina krav på en underbar tröja, snygg, bra material (ren kammad bomull) och farfarsringning (har hur många som hellst). Kostar 279:- och finns upp till storlek 62/64. Finns i aqua, vitt och marin.

Ciao! ♥

Nu kan jag pusta ut...

.. för nu har jag beställt den här från Ellos..
image77
Hittade inget annat nånstanns, så de fick bli den här.. Har redan ett par svarta bikinitrosor hemma så dom kan jag ha till. Finns upp till storlek 50/52 och kostar 179:-
Jag knappade in rabattkod "178320" och fick den för halva priset + ett randigt påslakansset. Hela kalaset gick på 149:- (tankinilinnet, ett vitt linne - så jag kom över 200:- minimumgränsen och påslakanssetet). Ganska bra =)
Paketet ska komma tidigast på Torsdag kl 15.00, bara de kommer innan Fredag eftermiddag är jag helt nöjd.
Så nu jag jag äntligen pusta ut...


Ciao! ♥

Panik..

Måste försöka hitta en baddräkt att klicka hem så fort de bara går, jag ska igentligen till Övik på Paradisbadet till helgen som kommer, vet inte om jag hinner hitta nått innan dess...

Hittade
den här:
image76
Kostar 219:- och finns upp till storlek 52.. Tänkte "Ja, den får duga.." och skulle beställa den nu, men då kommer den inte komma förns mitten/slutet av April.. Jag hinner inte vänta så länge!
Måste leta vidare, fort som sjutton.

Ciao! ♥

Ny bloggdesign :D


image75

Underbara
Ewie har gjort den, och jag blev jättenöjd!

Ciao! ♥

Vårjacka...

image71

Har ingen enkel lite figursydd vårjacka så det har jag varit på jakt efter ett tag men inte hittat nån till nått bra pris.. Har nu spanat in
den här från Lindex, kostar 399:- och finns upp till storlek 56. Ska ta en tur inöver stan på Tordag när jag är ledig och kolla om dom har den på Lindex där, vill gärna prova innan det blir nått köp.

Nu ska jag ut och grilla i den underbara vårsolen, premiär för i år.

Ciao! ♥