Ohhh..

image55


..va jag vill ha
den här! Invändig gördel i tyll, som håller in och ger platt mage låter juh fantastiskt, eller hur? Kommer från La Redoute -Taillissime, finns i storlek 42 till 58 och kostar 459:- i alla storlekar. Vill ha, vill ha, vill ha.. men jag tycker den är för dyr! Fast kanske man ska kosta på sig nått man verkligen verkligen vill ha, jag vet inte.


Ciao! ♥

Sommrigt..

image54



Sommrig tunika från Cellbes, känns kanske långt till sommaren, men snart är den här och då vill jag gärna svassa omkring i den här, hellst en grön.. men den finns i blått, rött, svart och syren också. Finns i storlek 34/36, 38/40, 42/44, 46/48, 50/52, 54/56, 58/60 och 62/64 och kostar mellan 149:- och 159:- beroende på storlek. Har en bekant som har denhär och det man får tänka på när man beställer är att det är absolut 0,00% stretch i den så jag ska nog kanske gå upp en storlek när/om jag ska beställa den..


Ciao! ♥

Ang. kommentar..

Fick en kommentar från Mia angående om varför jag vill vara anonym... Hela grejjen ä såhär - jag vet faktiskt inte varför jag vill hålla distans. Kan mycket bero på dåliga erfarenheter från förut där jag hade en blogg där jag skrev lite allt möjligt (men mycket om kläder i även den) som jag fick himla mycket negativ respons från i både kommentarerna och via mail. När folk är elaka och rent av fruktansvärda känns det inte roligt att ha lämnat ut sig själv så mycket som att ha visat mitt ansikte och skrivit vad jag heter (kallas juh för Eli, men det är inte rikitgt hela sanningen).
Så anonymiteten för mig är ett slags skydd, just i den här bloggen har jag aldrig stött på otrevligheter så juh mer tiden går kanske det blir lättare och lättare för mig att öppna mig.
Kurvigheters Forum känner jag mig trygg i den fina gemenskapen som finns där och där visar jag alltid ansiktet om jag ska visa min "Dagens".. men det är annat här i den stora vida världen =)


Ciao! ♥

Gårdagens..

 

◊ Vit tröja från Josefssons
◊ Gul nyinköpt kofta från Ellos
◊ Jeans från H&M



Idag ska vi åka bort tills imorgon med jobbet och jag kommer inte ha datorn med mig, så jag bloggar väl nästa gång imorgon kväll antagligen..
Har på mig sama kofta och tröja idag, det enda jag har ändrat på sen igår är att jag har ett par svarta velourbyxor på mig istället för jeans, är lite skönare att åka bil långt i sånna =)

Ciao! ♥

50-års fest - såhär blev det...

    


◊ Röd omlott tröja från H&M
◊ Kritstrecksrandiga svarta byxor, också från H&M
◊ Hästsvans och stooora svarta örhängen från Indiska


Hade en helt okej kväll, återkommer senare med bilder på vad jag haft på mig idag =)


Ciao! ♥

50-års fest..

Har precis kommit hem från jobbet, nu ska jag bara hoppa in i duschen och fixa iordning mej, sen ska jag på 50-års kalas.. har karftig ångest om vad jag ska ha på mig... Ni får väl se vad det blev senare =)

Ciao! ♥


En av mina garderober..




Jag lyckades inte ta mig av gården idag, det var alldeles för halt, så då vart jag hemma istället och har just blivit klar med att organisera upp en av mina garderober. Den här garderoben har jag i sovrummet och den innehåller kläder jag använder oftast, sen har jag juh mitt dressingroom på övervåningen som jag har allt annat i, men där är de så stökigt just nu så det får ni inte se nån bild på än.. =)


Ciao! ♥

Dagens...




◊ Lila tröja köpt på H&M, för ca 100 år sen
◊ Gråa jeans från Josefssons
◊ Tofflor från Rusta


Nu ska jag snart fara och handla, om jag lyckas ta mej ut till bilen och av gården i den här jäkla halkan jag har här hemma.


Ciao! ♥

I´m back!!

Nu jäklar har de gått för lång tid, nu ska jag ta mig i kragen och börja blogga igen, jag saknar juh faktist att skriva och att läsa goa kommentarer!
Ska leta fram kameran och knäppa några dagens på en gång!
=)



Ciao! ♥