Svarta supersnygga baddräkter!

187431-18


Min svarta baddräkt har hängt med i ett par år och börjar nu bli mer än lovligt sliten, dags att köpa en ny, men jag har så svårt att välja. Taillissime (pluspluskollektionen från LaRedoute) har så många supersnygga svarta baddräkter.


Ciao!


LBD - Little black dress

187431-17


Nånting som alltid funkar, svarta klänningar, även bra att ha om man skulle vara tvungen att gå på begravning nån gång.
Jag har två, ingen av dom något alldeles speciellt - Hur många har du?
Som vanligt kommer det en lista.



Nu ska jag sova, det har varit en hård dag innehållande dikeskörning och barnkalas.

Ciao!

Shorts.

187431-15


Idag har jag varit på stan, och inte hittat så mycket som en musfjärt, antingen är det utplockade reaställningar eller så är det svart, svart och mer svart. Inget fel på svart, men det vore juh lite roligare med nån färg iallafall. Ett rött diadem var allt jag kom hem med.
Just nu kanske det inte känns som det, men snart är det mars och sen hoppas jag på att det kommer säga Pang! också är det sommar, ett annat flitigt använt plagg för mig då är shorts.
Som vanligt kommer det nu en lista.


Min absoluta favoritmodell på shorts är sk. cityshorts eller sånna som är på bilden. Dom ska sluta precis på knät eller lite över och det ska hellst inte vara några stora fladdriga utan dom ska sitta ganska tajt över låren, möjligtvis vara lite lösare precis där dom slutar.

Nu ska jag gå och sova för jag har jobbat natten och inte sovit än, snacka om prioriteringar.. hellre gå på stan och glo än att sova. =)


Ciao!

Fler vita!

187431-14

Här kommer dom vita klänningarna som finns hos Ellos som jag inte kunde lista förra gången för att sidan krånglade.
Mycket mer helvitt än såhär fanns det inte.


Ciao!


Snyggast hittills!

187431-13


Lessen att det har blivit lite bloggat idag, men jag har haft massa annat för mig.

Har iallafall hittat mina badkläder för den här sommaren!! Åhh, bara äälskar den här
bikinitoppen med svarta boxertrosor till, från Ellos. Både bikinibyxorna och linnet finns i storlek 42/44, 46/48, 50/52, 54/56 och 58/60. Linnet kostar 179:- och byxorna kostar 99:-. Finns i både svart och cerise.
Lovley!


Ciao!

Perfect white dress.

187431-12


Okej, det kanske inte känns så men snart kommer sommaren vara här och på sommaren är det ett plagg jag använder mest hela tiden.. klänningen!
I jakten på den perfekta vita sommarklänningen har jag hittat ett fåtal. Har hittat många fina sommarklänningar som inte är vita men dom tänkte jag lista en annan gång.



Ciao!


Underkläder.

187431-10


Har hittat ett finfint set från Ellos, som jag tror jag ska ta och beställa. Hipstertrosor i ljusrosa eller vit/blå och tillhörande behå. Trosorna finns i storlek 50/52, 54/56 och 58/60. Behån finns i C-, D- eller DD-kupa.


Ciao!


Skärp!

Jag använder alltid skärp till mina byxor, är man riktigt bred runt magen är det alltid svårt att hitta skärp som når runt.
Här kommer en lista på lite längre modeller.



Hinner inte lista fler nu för jag måste fara och jobba, men jag fyller nog på ikväll när jag kommer hem.
 
Jag har blivit tillfrågad vad min mejl är, det står i den nyinlagda inforutan men jag skriver den här också: [email protected]
Bara att mejla om ni vill något!


Ciao!

Resultat av impulsshopping!

187431-8

187431-9


Jaa, såhär ser den ut, svart med grått mönster och ärmar som går till armbågen. Finns i storlek 48/50, 52/54 och jag tror att den finns i storlek 56 också.
299:- på KappAhl.
Dubbla Strumpbyxor, 79:-/st.


Ciao!


Shopping.

Igår var jag på IKEA, efter jag var klar där kunde jag inte undgå att gå in på ny-åter-öppnade Kappahl och kolla en sväng. Hade verkligen inte råd att köpa nånting, men det vart visst så iallafall.
Ett par svarta strumpbyxor och en svart-grå tunika/kort klänning blev det!
Ska leta fram kameran, så kommer kort på kreationen snart!

Ciao!

Baslinnen

187431-7


Man kan aldrig få för många linnen, på sommaren är det det bästa man kan ha! Förr hade jag bara linnen med smala axelband, men nu har jag övergått till dom med bredare band, kanns mer bevämt och lite mer "påklätt" liksom.

Har hittat en riktigt
bra variant från LaRedoute, i 2-pack (1 vit + 1 färg) för 159:-. Finns upp till storlek 50/52. Skulle hellst vilja ha en i varje färg!


Ciao!

Skor.

187431-6


Jag har alltid världens problem med mina skor, har breda fötter och jäääkligt breda fotleder och vader. Det här är nånting jag jämt svär över när jag står i butiker och kämpar med blixtlåset i ett par supersnygga stövlar som jag inte får igen ens 1 cm.
Ballerinaskor är himlen! Gick förbi mina sommarskor idag och märkte till min förvåning att jag har över 10 par, hmm.. inte trodde jag att det va så många.
Ballerinas är typ det enda jag har på sommaren, förutom kanske ett par jogging skor och ett par högklackade stövletter.
Det har kommit in Nyheter på
Torrid, och jag har hittat ett par Peeptoe slingbacks jag bara måste ha! Vita med korksula och utskurna stjärn-mönster, lovley! Finns i storlek 37 till 43 och alla skor från Torrid är gjorda för breda fötter och fotleder! På stövlar står det mått för hur breda skaften är längst upp.. hur bra som hellst, fram med måttbandet bara!
Skorna kostar 28$ och frakten nästan 18$, typ 320 kr. Smakar det så kostar det.

Ciao!

Alla hjärtans dag!

187431-5


Har magsjuka och har precis orkat tagit mig upp från toalettgolvet, där jag har legat hela dan typ. Så det är därför det har varit dåligt med bloggandet idag..

Jag hade planerat att ha en riktig mysdag med sambon idag, men det vart det juh inget med för han har varit lika dålig han, om inte sämre.

Hade tänkt att överaska honom med en riktigt fin svart, lite genomskinlig negligé när han skulle komma hem från jobbet, vilket inte gick helt som planerat.

Har iallafall hittat lite fina saker du kan överaska älsklingen din med.
Har hittat lite fint hos Ellos också, men sidan krånglar så vi tar det en annan gång.
Nu är det God natt!

Ciao!

Vad är väl en bal på slottet?

187431-4


Snart är det baltider, jag hade ett himla bestyr innan jag hittade min klänning, ska jag va helt ärlig var den inte riktigt som jag ville ha den heller, men har man 52 i storlek så finns det inte så mycket att välja på märkte jag.

Jag har iallafall hittat en sida där dom har
balklänningar, inte så många, men ganska fina iallafall. I storlekar upp till 6XL på en del, kolla storlekarna innan noga om ni ska beställa något!


Om man kan tänka sig begagnat finns juh alltid Tradera eller Ebay, ska lista några av mina favoriter:
  • Sida på Ebay med massa klänningar, alla i "custom size", alltså special sydda efter dina mått.
Ett annat tips är att gå in på Ebay och söka på "custom made","custom size" eller ta reda på din amerikanska storlek och söka på den i kategorin "Dresses" eller "Bridesmaids' Dresses".

Nånting som är VIKTIGT innan du köper nånting är att om det inte står mått på klänningen i auktionstexten, maila säljaren och ta reda på dom!!

Den här listan kommer uppdateras, när tex något nytt kommer upp på tex Tradera, så håll utkik efter fler fina klänningar!

Ciao!

H&Ms BiB Sortiment.

187431-3


Morning!

Jag har ganska länge stört mig på att HM inte har sitt BiB (Big Is Beutiful) sortiment ute i katalogen dom skickar ut. Varje år är det samma sak, katalogen kommer, jag sliter upp den och letar efter om dom lagt ut sina stora storlekar kläder i katalogen, men aldrig!
Det är ganska typiskt för det H&M jag har närmast där jag bor, dom har inte BiB i butiken och jag måste fara flera mil innan jag kommer till en butik som har det.
Jag har mailat H&M flera gånger men bara fått svar att det inte var aktuellt att lansera BiB-sortimentet i katalogen.
Fast igår fick jag ett annat svar, äntligen!
Såhär stod det i mailet jag fick:

Tack för ditt mail!

Vi uppskattar att få synpunkter på vår verksamhet och vi tycker självklart att det är tråkigt om du uppfattar utbudet i vår senaste katalog som en försämring.
Det är naturligtvis inte vår avsikt.

Beslutet att sluta sälja vissa damkläder i storlekarna 48 och 50 via katalog och Internet bör ses i ljuset av att vi från och med mars nästa år börjar sälja BiB (Big Is Beutiful) via katalog- och näthandel. Vi slutar med andra ord inte med stora storlekar!

BiB riktar sig till modeintresserade kvinnor i storlek 44-56 och erbjuder moderna plagg med god passform och kvalitet. BiB lanserades 1992 och är ett uppskattat inslag i våra butiker.

Syftet med förändringen är att göra sortimentet i vår katalog, på vår hemsida och i våra butiker världen äver detsamma.

Förändringen är ett led i att vi under hösten skapade ett gemensamt varumärke - H&M - för vår butiks- och distanshandelsverksamhet. Varumärket Rowells upphörde. Tanken är att öka tydligheten och underlätta för våra kunder.

Vi hoppas därför att du, senast från och med mars, ska uppleva att förändringarna är till fördel även för dig.

Med vänlig hälsning
Anna Saarinen
Kundservice H&M



Så brudar, det är bara att hålla ut ett år till (suck) så kan vi handla BiB över nätet sedan!
Ciao!



Tube..

187431-2


Oh la la, har hittat en wunderschön tubtop i leopard med spetsmidja från Torrid, finns i storlek 50/52 och 54/56. Torrid ligger i USA, frakten brukar vara ganska hög, men det brukar gå fort dom gånger jag skickat efter från dom. Toppen kostar ungefär 260 kr, men det kan det juh vara värt, för nånting som sitter som det ska och inte som ett korvskinn.
Jag kan riktigt se mig själv i den här och ett par vita eller vanliga jeans till sommaren!


Ciao!


Traaadera..

När bankkontot är ganska tomt, som det är just nu finns det två räddare i nöden, den ena är Tradera och den andra är Ebay.. Tradera handlade jag mycket på i början av min nätshopping-upptäckt, men sen har jag varit helt fast på amerikanska Ebay, åhh va mycket fint, roligt och billigt det finns där! Det är synd bara att frakten blir bra mycket dyrare eftersom det är från over-seas.

Jag håller fortfarande på att leta badkläder och har nu gett mig på Tradera där jag har hittat
den här i storlek 50/52, auktionen går ut den 16 feb  kl.15:14, roligt med randigt och "helt ny och oanvänd" känns bra!

En annan fin en är den här i storlek 54 som avslutas 18 feb kl.14:27. Svart är en bra färg, lite roligare med tre vita blommor på istället för bara en helsvart.

Skynda fynda!
Ciao!

Badkläder!

187431-1


Jag badar jättemycket både i simhall på vintern och i havet på sommaren och har oftast jättesvårt att hitta fina badkläder, vill inte ha på mig bikini, dom flesta baddräkterna ser ut som jag-vet-inte-vad och man vill juh vara fin såklart.
Här kommer en lista på vad jag har fastnat för i årets kataloghög.
  • Choklad färgad baddräkt från LaRedoute, tyvärr bara i storlek 50 som mest, lite ungdomligare med rosa fjärilstryck fram.
  • Marinblå baddräkt, LaRedoute, upp till storlek 52, ett plus är att den ska vara mycket klorbeständig för er som badar i sånt vatten ofta.
  • Baddräkt med skärp, LaRedoute, upp till storlek 50, snabbtorkande med ett kopparfärgat skärp. Den här måste jag nog köpa!
  • Baddräkt med öljetter, LaRedoute, upp till storlek 50. Finns både i Svart och Kitt, snabbtorkade. Också en favorit!
  • Baddräkt med träsmycke, LaRedoute, upp till storlek 50. Snabbtorkade.
  • Baddräkt från Halens som finns upp till storlek 50. Finns i två färger och har det pluset att den är mycket billigare än dom från LaRedoute, fast själv tycker jag dock inte den är lika fin.

Många fler fina badkläder finns det, jag återkommer med dom!
Ciao!

Första inlägget.

Ohh, nu är den äntligen igång - bloggen!
Den som jag funderat mycket på att starta, men aldrig kommit igång med.. nu är den iallafall on!

Här kommer jag  lista massa fina kläder, skor mm. för oss välväxta brudar som drar större storlekar än 36 och annat i dockstorlek.
Jag siktar in mig på storlekar mellan 50 och 54, men det kommer garanterat bli så att jag listar även större storlekar.


Enjoy!