Kanske det blir invigning..

..av min nya jacka imorgon!? Om det blir varmt nog mitt på dagen åker den på!

image70

Den finns i färgerna svart, vitt och gult. Kostar 125:- och finns upp till storlek 50/52. Har två vår/sommarjackor, en mörklila och en svart/grå, hittade
den här jackan för ett tag sen och tyckte absolut jag skulle slå till när den var så billig, var på väg att beställa en svart av bara farten, men efter lite eftertanke kändes en gul jacka mycket roligare.. och det var det verkligen!

Ciao! ♥

Kär igen!

Nu vill jag ha sommar! Längtar efter klänningar och korta shorts, vaknade just av solen rakt i ansiktet, fick en såndär känsla av att det var jättevarmt och om jag tittade ut så skulle de vara gröna gräsmattor och det skulle vara fullt med löv på träden, men inte då.. Varmt, ja. Men fotfarande snö kvar, ganska mycket också, inget som försvinner på några timmar direkt.

Däremot har jag hittat jag nått som genast fick mig att längta rikitgit mycket till sommaren..

image69
Åhh, tycker
den är helt underbar, finns också i svart/rött mönster, helsvart och silvergrå. Kostar 299:- i alla storlekar och finns upp till storlek 60.
Kan se mig själv i den här redan nu med tjocka svarta strumpbyxor och mina höga stövlar till, eller till sommaren med ruskigt bruna ben eller kanske vita eller svarta lite kortare leggings till =)

Ciao! ♥


Färgglatt..

image68

Åhh, nu är jag lite kär igen.. i ett par jeans den här gången. Det här är inte alls min stil igentligen, men ibland vill man juh prova nåttt nytt. Att synas och ta plats har blivit mindre och mindre skrämmande för mig och jag kan tänka mig själv i
dom här till sommaren, riktigt brun och med nånting vitt upptill, finfint blir det nog =)

Finns även i färgen rosa och upp till storlek 54. Kostar 319:-

Ciao! ♥

3-dels set.

image67


Wooha, hittade det här 3-dels settet hos Ellos. Finns i 4 olika färgkombinationer men tyvärr bara upp till storlek 46/48... skulle gärna vilja haft mig ett ljusbrunt ja.. eller ett grått.. eller ett vitt... eller kanske ett svart =)
Kostar 399:- vilket jag tycker är, njao.. ganska okej faktiskt... Smakar det så kostar det.

Ciao! ♥

Träningskläder...

Har fått en önskan om att jag ska blogga om träningskläder, älskar när ni säger till att ni vill att jag ska blogga om nått särskilt =)

När jag släpar mig iväg till gymmet har jag oftast ett par stora pösiga velourbyxor och nån gammal t-shirt eller nått linne på mig, huvudsaken tycker jag att det inte får vara för varma kläder (långärmat går helt bort för mig) och att det är bekvämt! Att inte kunna röra sig helt som man vill är juh inge vidare när det gäller träning.

Har hittat lite kläder som jag gärna skulle ha på mig när det gäller att röra på fläsket.

Nertill tycker jag om:

 
Byxor i lite kortare modell, finns i färgerna grå eller svart och upp till storlek 58/60, kostar 149:-



Hellånga byxor, finns också i svart eller grått, upp till storlek 58/60 och kostar 159:-



Capribyxa med snygga stickningar, finns upp till storlek 58/60 och kostar 159:-



Capri leggings, finns i 8 roliga färger och upp till storlek 50/52. Kostar 79,50:- (Sånna här vill jag ha en i varje färg)


Upptill tycker jag om:


Långa linnen i 3-pack, finns i 4 olika färger och upp till 54/56. Kostar 149:-



Linne i 2 pack, finns i 4 olika färgkombinationer och upp till storlek 58/60. Kostar 159:-



T-shirt i 3-pack, finns i 4 olika färgkombinationer och upp till storlek 54/56. Kostar 149:- (Bra om man tex inte vill visa armarna så mycket, även om jag tycker det är skönare att träna i linne)


Det här var ett litet urval av det jag hittade som snabbast, jag fyller på när jag hittar nått mer intressant.
Ciao! ♥

Prima ballerina..

image59



Jag har jättemånga skor, alla i samma sort - ballerinaskor! Tror jag har runt 15 par och jag är jämt på jakt efter fler...!

Nu har jag iallafall hittat ett par jag verkligen vill va,
rutiga i gult och blågrått från Torrid, kostar 22$ (131:- är
juh rena fyndet enligt mig!) Himla synd att dom bara finns kvar i storlek 36,5, men de finns juh er där ute som har mindre fötter än mig ;)

Det finns ett par i blått och orange också som kostar bara 18$, dom ser nästan exakt likadana ut.. utom att dom är i andra färger och.. yes, dom finns i storlek 39!


Ciao! ♥


Kjol från Lindex..

image58

Oh my god, jag är kär! Har hittat kanske
väldens finaste kjol på Lindex, den ser helt perfekt ut, ska inöver stan imorgon, måste in på Lindex och se om dom har den där inne, måste prova den! Finns i storlek 44 till 52 på hemsidan och kostar 349:-


Ciao! ♥

Catalog.se

Håller på med renovering hemma så jag spenderar inte mycket tid framför datorn just nu, det är därför jag bloggar lite mindre just nu...

Har suttit och tittat på
catalog.se och hittat 2 saker jag tror jag ska beställa..

Huvtröjamed kashmirkänsla, har redan en i "dimpetrol" men jag skulle vilja ha en naturvit också.. Finns upp till storlek 50/52 och kostar 75:-
image56

Också vill jag ha dom här korta Cargobyxorna i färgen "Grape", dom finns i storlek upp till 52 och kostar också 75:-
image57

Känns helt okej med ett par byxor och en tröja som säkert är jättefina ihop för 150:- (+frakt såklart)


Ciao! ♥